Permissions check - all members

Discussion in 'Forum Help & Advice' started by Grant, Mar 17, 2017.

  1. Grant

    Grant The Beekeeper Donor 2016 Hobbyist

    Messages:
    6,815
    Location:
    Christchurch
    Ratings:
    +3,525 / -12
    Following last nights permissions changes, see the following post for clarity, Security versus ease of use please let me know if you have issues with the following:

    Starting a topic
    Replying to a topic
    Starting a conversation
    Uploading media
    Uploading resources
    Creating an event
    Creating a TradeBee/CommercialBee

    Login support is available at the bottom of the page if your permissions prevent you from advising me in this topic.
     
    Last edited: Mar 17, 2017
  2. Trevor Gillbanks

    Trevor Gillbanks Field Bee Donor 2016 Semi Commercial Gold Donor '17

    Messages:
    7,169
    Location:
    Palmerston North, Manawatu
    Ratings:
    +7,501 / -5
    I have done all of those except upload media, so far without any problems. I will do the media one on Wednesday.
     
  3. Grant

    Grant The Beekeeper Donor 2016 Hobbyist

    Messages:
    6,815
    Location:
    Christchurch
    Ratings:
    +3,525 / -12
    Since last night?
     
    • Funny Funny x 1
  4. Trevor Gillbanks

    Trevor Gillbanks Field Bee Donor 2016 Semi Commercial Gold Donor '17

    Messages:
    7,169
    Location:
    Palmerston North, Manawatu
    Ratings:
    +7,501 / -5
    No. Since the new program. Remember I take things literally. You did not say since last night, I thought with the new program.
    All clear now.
     
  5. Grant

    Grant The Beekeeper Donor 2016 Hobbyist

    Messages:
    6,815
    Location:
    Christchurch
    Ratings:
    +3,525 / -12
    I'll update the OP (y)
     
    • Funny Funny x 2
  6. Ali

    Ali Pupa Gold Donor '17 Beginner

    Messages:
    249
    Location:
    Wanganui
    Ratings:
    +168 / -0
    Hi @Grant, I tried uploading a Resource today but couldn't get it to accept a Tag, kept getting the invalid pane up and/or when selecting "manuka" as a tag it insisted on adding an 'x' on the end of the word and of course got the invalid.
    Might be me of course!
     
    • Thanks Thanks x 1
  7. Grant

    Grant The Beekeeper Donor 2016 Hobbyist

    Messages:
    6,815
    Location:
    Christchurch
    Ratings:
    +3,525 / -12
    The x is the delete tag option

    so it would sort of look like
    manuka x

    you click the x to delete the tag if its wrong.
    You should be able to add your own tags, but you may get invalid if you have not completed ANY section correctly - the usual one missed is tag line, which is a description.

    You can only tag your own resource.
    Let me know if it still doesn't work for you.
     
    • Thanks Thanks x 1
  8. Grant

    Grant The Beekeeper Donor 2016 Hobbyist

    Messages:
    6,815
    Location:
    Christchurch
    Ratings:
    +3,525 / -12
    Particulalry interested in hearing from new members who have joined since Friday 17th March 2017
     
  9. frazzledfozzle

    frazzledfozzle Field Bee Donor 2016 Platinum Donor '17 Commercial

    Messages:
    6,029
    Location:
    Top of the South
    Ratings:
    +8,663 / -6
    Not sure if this is in the right spot.
    in the old forum when I clicked on new posts it would show all the new stuff I hadnt read and then there would be a cut off of sorts with a heading something like " these posts contain unread messages" which was made up of threads that I hadnt clicked on because the content didnt interest me.

    currently Im getting everything unread as new posts even when I exit the page and reload it.

    does that make sense
     
  10. Grant

    Grant The Beekeeper Donor 2016 Hobbyist

    Messages:
    6,815
    Location:
    Christchurch
    Ratings:
    +3,525 / -12
    Like this?
    upload_2017-3-22_13-54-14.png
     
  11. frazzledfozzle

    frazzledfozzle Field Bee Donor 2016 Platinum Donor '17 Commercial

    Messages:
    6,029
    Location:
    Top of the South
    Ratings:
    +8,663 / -6
    yes thats how it used to be but its not now, at least its not on my desk top i should check my ipad see if its the same.

    OK its only on the desktop that its not working :(
     

Share This Page

Loading...